Spring naar inhoud

Avocado salade met mango en gember

Avocado salade met mango en gember
Avocado salade met mango en gember

Ingrediënten:

Voor de salade:

Eetrijpe avocado
Eetrijpe mango
100 gram gekookte garnalen (Noorse of Hollandse)
1 cm gember
1 eetlepel tuinkers
Voor de dressing:
2 eetlepels Griekse yoghurt
1 eetlepel citroensap
1 theelepel kerriepoeder
Vers gemalen peper

Bereidingswijze:

Schil de mango, snij het vruchtvlees van de pit en snij in blokjes
Snij de avocado door tot aan de pit, draai de twee helften van elkaar en lepel het vruchtvlees eruit, snij in blokjes
Schil de gember en snij fijn
Stop de mango, avocado, gember en garnalen in een schaal en schep door elkaar
Meng de ingrediënten voor de dressing in een schaaltje, en roer vervolgens door de salade
Serveer de salade met tuinkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *