Spring naar inhoud

Frisse salade met gerookte zalm, avocado en komkommer


 IMG_20160322_122712_edited-1

 


Ingrediënten:

200 gram gerookte zalm
75 gram veldsla
halve komkommer
1 avocado
1 blikje Reuzebonen
125 gram Geitenkaas 55+
10 zongedroogde tomaatjes
2-3 eetlepels olijfolie
sap van een halve citroen
1 theelepel dille
1 eetlepel kappertjes
zout en peper

Bereidingswijze:

Snijd of scheur de gerookte zalm in stukjes. Snijd de avocado in blokjes, de zongedroogde tomaat in stukjes en de komkommer in halve plakjes. Brokkel de geitenkaas en voeg ook de reuzebonen en de kappertjes toe.
Doe de veldsla in een grote kom, decoreer met de zalm, avocado, tomaatjes, geitenkaas, bonen en komkommer.
Maak een dressing van de olijfolie, citroensap, dille en zout en peper naar smaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *