Spring naar inhoud

Kikkererwtensalade met munt en feta


Afbeelding1


INGREDIENTEN

4 personen
1 kleine rode ui, in dunne ringen
1 rode chilipepers, in plakjes
1 paprika, grof gesneden
1 komkommer in blokjes
2 rijpe tomaten, grof gesneden
1 citroen, geperst
extra vergine olijfolie
600 gram kikkererwten (uit blik)
handvol verse munt, gehakt
handvol verse basilicum, in reepjes
300 gram feta

BEREIDINGSWIJZE

1. Meng de ui, chilipepers, paprika, komkommer, kikkererwten en tomaten met het citroensap plus 3 keer zoveel extra vergine olijfolie.
2. Voeg zout en peper toe.
3. Verhit de kikkererwten en voeg het merendeel toe aan het tomatenmengsel.
5. Roer de munt en basilicum erdoor en verkruimel de feta erover.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *