Spring naar inhoud

Boost Your Life | Over | Mezelf

Ik heb mij altijd met plezier verdiept in gezonde, lekkere voeding en diëten. Mijn interesse gaat specifiek uit naar de psychologie achter het eetgedrag van mensen en hoe je een gezonde koers kunt varen op een manier die bij jouw leven past. Na een opleiding tot voedingsconsulent in Leiden ben ik in september 2014 gestart met Boost Your Life. Naast mijn deeltijdstudie in toegepaste psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam, bied ik coachingstrajecten aan in gezonde voeding.

Daarnaast werk ik parttime bij de Universiteit van Amsterdam. In mijn vrije tijd verzamel ik kookboeken uit diverse windstreken, hou ik van hardlopen, yoga en fitness. Meerdere malen per jaar loop ik (halve) marathons in het land waaronder die van Amsterdam, Enschede en de Berenloop op Terschelling.