Spring naar inhoud

Boost Your Life | Over | Mezelf

Ik heb mij altijd met plezier verdiept in gezonde, lekkere voeding en diëten. Mijn interesse gaat specifiek uit naar de psychologie achter het eetgedrag van mensen en hoe je een gezonde koers kunt varen op een manier die bij jouw leven past. Na een opleiding tot voedingsconsulent in Leiden ben ik in september 2014 gestart met Boost Your Life. Ik bied coachingstrajecten aan in gezonde voeding.

Daarnaast werk ik parttime bij de Universiteit van Amsterdam. In mijn vrije tijd verzamel ik kookboeken uit diverse windstreken, hou ik van hardlopen, yoga en fitness. Meerdere malen per jaar loop ik diverse (halve) marathons in het land.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page